Yavuz Selim İlköğretim Okulu Forumu Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Neşe - Eğlence - Yaşam > Bunları biliyormuydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın2006/2007 MEZUNLARI...    Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınilk dinlediğiniz rap şarkısı    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSayısalcılar bunu biliyorm...    Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın"YUH" DEDİRTEN FO...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınGDO VE SAĞLIK ÜZERİNE    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınOkulumuza Ait Banka Bilgileri    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTurkiye'de gorulmesi g...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınHiç karıncayı su içerken gö...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınPilsiz El Feneri Nasıl Yapı...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınYeni Teknolojiler... Yeni B...    

GDO VE SAĞLIK ÜZERİNE

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
erbil Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 297
  Alıntı erbil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: GDO VE SAĞLIK ÜZERİNE
    Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2009 Saat 11:59

AŞAĞIDA BİR DİZİ GDO VE SAĞLIK ÜZERİNE YAZI VAR

LÜTFEN BOŞ VAKTİMİZDE  OKUMAYA ÇALIŞALIM. (f.e)

http://www.iyilikguzellik.com/images/ads/404fc32145628f5cb5650b6b052ec2e4.jpg

Hastalıklara ve GDO'lara karşı koruma kalkanı!

Hastalıklara%20ve%20GDOlara%20karşı%20koruma%20kalkanı!

GDO (Genetiği Değiştirilmiş Organizma)’lara karşı size kalkan olacak, yapay gıda katkı maddelerinden uzak bir beslenme şekli ile yaşamayı ve alışverişlerinizde hangi gıdaları alıp hangilerini almamanız gerektiğini öğrenmek istemez

Link >> Yazarıyla röportaj

GDO'ları nasıl engelleyebiliriz?

GDOları%20nasıl%20engelleyebiliriz?

GDO’lu gıdalardan korunmak istiyorsak bireysel tüketici olarak neler yapabiliriz? Mebruke Bayram iyilikgüzellik okurlarına özel anlatıyor..

Link >> TIKLA

Gribe karşı mikrosavar gıdalar!

Gribe%20karşı%20mikrosavar%20gıdalar!

Son günlerde neredeyse en çok konuşulan konulardan biri de bağışıklık sistemimizi nasıl güçlendirebileceğimiz? İşte Ender Saraç'tan doğal bağışıklık sistemi güçlendiriciler...

Link >> TIKLA

GDO'lu ürün yememenin tek yolu var!

GDOlu%20ürün%20yememenin%20tek%20yolu%20var!

“Başbakan’ın GDO’lu ürün yememesinin tek yolu var, o da yasaklamak

ink >> TIKLA

Türkiye'deki domateste GDO'nun ne işi var?

Türkiyedeki%20domateste%20GDOnun%20ne%20işi%20var?

ODTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü`nde yüksek lisans eğitimi gören iki öğrenci, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Candar Gürakan`ın gözetiminde GDO'lar üzerine tez çalışması yaptı. İki yıl süren çalışmanın sonucunda ortaya çıkan tablo,

ink >> TIKLA

Yorgunluğu giderecek reçete

Yorgunluğu%20giderecek%20reçete

Kendinizi yorgun mu hissediyorsunuz? Sizleri dinç tutacak tedavi yöntemini Prof Dr. Saraçoğlu yazdı.

ink >> TIKLA

Yiyecekle vücudumuza giren zehir: BPA

Yiyecekle%20vücudumuza%20giren%20zehir:%20BPA

Mutfaktaki dolapların içinde korkunç bir şey saklanıyor!

ink >> TIKLA

Öz, 'domuz gribi' milyoneri mi oldu?

Öz,%20domuz%20gribi%20milyoneri%20mi%20oldu?

"Dünyaca ünlü Türk kalp cerrahı Mehmet Öz'den söz ediyorum. Ortada bir iddia var ve ben bugün bu iddiayı buraya taşıyorum." İbrahim Karagül yazıyor...

ink >> TIKLA

Domuz gribine karşı mucizevi kürler!

Domuz%20gribine%20karşı%20mucizevi%20kürler!

Alkol, sigara, kızarmış et ve ağır tatlılar, vücudun savunma mekanizmasını çökertiyor. Oysa grip, bağışıklık sistemi güçlü olanları pas geçiyor. İşte, griple savaşınızda gücünüze güç katacak mucize formüller.

ink >> TIKLA

Yoğurt mayalarken dikkat!

Yoğurt%20mayalarken%20dikkat!

Yoğurt mayalamak için plastik malzeme kullanılmamalı. Nedenini Prof. Dr. İsmail Gümrükçü

ink >> TIKLA

Bitki çaylarındaki şifa!

Bitki%20çaylarındaki%20şifa!

Doğada bindir derde deva bir çok bitki bulunuyor. İşte o doğal bitki

ink >> TIKLA

Et, süt, yumurta ve H1N1 virüsü

Et,%20süt,%20yumurta%20ve%20H1N1%20virüsü

"Hastalıklara, ilaçlara ve aşılara milyonlarca TL harcamak yerine insanımızın eti, sütü ve yumurtayı yeterli düzeyde tüketmesini sağlayacak ekonomik tedbirleri aldığımızda sorun da kendiliğinden çözülmüş olacaktır." Dr. Yıldırım İçöz yazıyor

ink >> TIKLA

Her derde deva 14 yiyecek

Her%20derde%20deva%2014%20yiyecek

Dünyanın en sağlıklı besinlerinden oluşan bir liste hazırlandı. İşte faydaları saymakla bit

ink >> TIKLA

GDO'lara karşı en güzel kampanya!

GDOlara%20karşı%20en%20güzel%20kampanya!

"GDO’lara inat yerel tohumlarınızı sahiplenin!"

ink >> TIKLA

Büyük çıkar salgını!

%20Büyük%20çıkar%20salgını!

Domuz giribinin arkasındaki ekonomik çıkarlar nelerdir ?

ink >> TIKLA

Domuzca oyunlar!

Domuzca%20oyunlar!

Son yıllarda bir huy edindim. Cüzdanımda kredi kartı boyunda plastik bir büyüteç taşıyorum. Sık sık ihtiyacım oluyor. Malum yaş ilerleyince küçük yazıları seçmek zorlaşıyor. Ancak bazı yazılar sanki okunmamak için yazılmış.

ink >> TIKLA

Güven bana bacım, reklamımı izle!

Güven%20bana%20bacım,%20reklamımı%20izle!

ink >> TIKLA

Sağlıklı Günler

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,125 Saniyede Yüklendi.